Bedrijfslogo laten ontwerpen

Wil je een bedrijfslogo laten ontwerpen? Kies dan voor Dikke Huisstijl: wij maken dikke bedrijfslogo’s waardoor jouw organisatie direct herkenbaar is bij (potentiële) klanten. Een bedrijfslogo dat aanspreekt en indruk maakt, dat is wat je wilt! Belangrijk is dan om te kiezen voor een vormgever waarbij je precies dat bedrijfslogo kunt laten ontwerpen dat jij voor ogen hebt voor je organisatie. Dikke Huisstijl helpt je daar graag bij!

Bedrijfslogo van Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl is gespecialiseerd in het ontwerpen van volledige huisstijlen, maar je kunt bij ons ook alleen een bedrijfslogo laten ontwerpen. Kies je voor Dikke Huisstijl? Dan kies je voor een jong team dat gegarandeerd creatieve bedrijfslogo’s oplevert. Wij denken altijd met je mee en denken out of the box om zo tot het perfecte unieke bedrijfslogo te komen. Zodat je de juiste indruk achterlaat bij jouw doelgroep. En zodat je de juiste klanten aantrekt.

Waarom investeren in een bedrijfslogo?

Naast dat een goed doordacht bedrijfslogo de juiste uitstraling geeft aan je organisatie, is een bedrijfslogo handig voor veel meer dan dat. Een bedrijfslogo laten ontwerpen is bijvoorbeeld handig:

  • Om op een snelle manier een stempel te drukken op divers marketing materiaal.
  • Voor de herkenbaarheid van je organisatie.
  • Voor het maken van verschillende keuzes als het gaat om bijvoorbeeld de vormgeving van website, foldermateriaal en sociale media.
  • Om middels visuele elementen de juiste boodschap over te brengen.
  • En in sommige gevallen kan een bedrijfslogo zelfs ook meer informatie over de geschiedenis van een bedrijf en haar kernwaarden geven en bijdragen aan het creëren van een de interne bedrijfscultuur.

Ook een bedrijfslogo laten ontwerpen?

Wil je ook een professioneel, maar toch bijzonder bedrijfslogo laten ontwerpen? Kies dan voor Dikke Huisstijl: wij vertalen jouw wensen met alle liefde naar dat ene fantastische bedrijfslogo dat jij voor ogen hebt voor je organisatie. Mail naar info@dikkehuisstijl.nl of bel naar 024 202 40 28, zodat we een intake gesprek kunnen inplannen bij ons in Nijmegen of natuurlijk gewoon via Skype. Dikke Huisstijl, als je durft!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan