Dikke visitekaartjes nodig?

Dus jij bent op zoek naar dikke visitekaartjes? Heel goed! Het hebben van visitekaartjes die zo goed zijn dat ze de juiste indruk achterlaten, is onwijs belangrijk als ondernemer. Bij Dikke Huisstijl ontwerpen we daarom niet zomaar visitekaartjes, maar altijd dikke visitekaartjes. Zodat je net even die extra goede indruk achterlaat bij een (potentiële) klant. Of dit nu visitekaartjes worden op dik of dun papier, dat mag je helemaal zelf weten. Maar voor een dik ontwerp op jouw nieuwe visitekaartjes zorgen wij!

Kosten van dikke visitekaartjes

Bij ons kun je tegen een vrij goedkope prijs jouw eigen dikke visitekaartjes laten ontwerpen. Wij ontwerpen deze voor jou voor een standaard vaste prijs van 75 euro. Da’s niet veel toch voor een dik visitekaartje met een goed ontwerp? Inmiddels hebben we voor veel van onze klanten visitekaartjes mogen ontwerpen. Wil je weten wat we de afgelopen tijd zoal hebben ontworpen voor onze klanten? Neem dan eens een kijkje in ons portfolio.

Jouw visitekaartjes laten drukken?

Het drukken van de visitekaartjes die wij ontwerpen, dat doen we niet zelf. Wel hebben wij connecties met verschillende betrouwbare drukkerijen die jouw visitekaartjes precies levert zoals jij voor ogen hebt. Of je nu letterlijk dikke visitekaartjes wilt van 650 gram of juist iets minder dikke visitekaartjes wilt, van bijvoorbeeld 270 gram, 350 gram of 300 gram: het kan allemaal.

Wij adviseren je – naast dat wij een compleet ontwerp leveren – ook graag over het juiste papiersoort en de beste papierdikte.

Contact opnemen

Wil je meer weten over de dikke visitekaartjes die wij voor jou kunnen ontwerpen? Neem dan contact op met ons team! Je kunt tijdens kantooruren altijd even bellen naar 024 202 40 28 of mailen naar info@dikkehuisstijl.nl

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan