Flyer laten ontwerpen

Een flyer is een middel om bekendheid te creëren voor een actie of andere promotionele actie voor je bedrijf. Tegenwoordig kan iedereen een Word document openen en daar wat tekst en plaatjes in plakken en printen, maar: daarmee ben je er niet. Het is onwijs belangrijk dat een flyer zorgt voor tekstuele en grafische prikkeling, zodat je echt opvalt.Wil je ook een opvallende flyer laten ontwerpen? ‘Stand out from the crowd’ en laat een flyer ontwerpen door het creatieve team van Dikke Huisstijl.

Flyer ontwerp en meer

Een flyer laten ontwerpen door Dikke Huisstijl, zorgt ervoor dat je (potentiële) klanten een flyer in handen hebben dat jouw merkverhaal vertelt. Onze flyers ontwerpen wij volledig in lijn met de huisstijl van je organisatie, zodat je goede indruk achterlaat en de flyer niet linea recta in de dichtstbijzijnde prullenbak verdwijnt. Naast het ontwerpen van flyers met een bijzondere uitstraling, kun je bij ons ook voor andere promotioneel materiaal terecht, zoals: banners, posters en folders.

Maar ook voor visitekaartjes en briefpapier – twee zaken die ook essentieel zijn voor een bedrijf – ben je bij Dikke Huisstijl aan het goede adres. Wij kunnen zelfs een complete huisstijl voor je ontwikkelen tegen aantrekkelijke prijzen. Klik hier voor ons volledige prijzenoverzicht.

Ook een flyer laten ontwerpen?

De kosten van een flyer laten ontwerpen, kunnen erg uiteenlopen. Dit hangt af van de tijd dat ons specialistische team eraan kwijt is. Wil je meer weten over wat onze flyers gemiddeld kosten? Stuur ons een berichtje met jouw wensen voor een flyer ontwerp. Dan komen we binnen 1 werkdag bij je terug! Je kunt ons ook altijd bellen op werkdagen door te bellen naar: 024-2024028.

Ook een dikke flyer laten ontwerpen?

Vraag een offerte aan