Goedkope visitekaartjes nodig?

Ben je als ondernemer op zoek naar goedkope visitekaartjes? Dan ben je bij Dikke Huisstijl aan het goede adres! Als team ontwerpers geloven wij dat een goede huisstijl en dus goede visitekaartjes voor iedereen haalbaar moeten zijn. Daarom hanteren wij lage prijzen en kun je bij ons goedkope visitekaartjes laten ontwerpen.

Onze werkwijze

Wanneer wij goedkope visitekaartjes voor je ontwerpen, doen wij dit altijd op basis van een gesprek via Skype of per telefoon. Maar langskomen op ons gezellige kantoor in Nijmegen mag natuurlijk ook, dat vinden we alleen maar gezellig! Op basis van de informatie uit ons eerst gesprek komen we met een voorstel van het visitekaartje. Daarna krijg je uiteraard altijd nog de kans om suggesties/aanpassingen aan te geven. Ben je benieuwd naar wat wij zoal hebben ontworpen voor onze klanten? Bekijk ons portfolio.

Prijzen van onze goedkope visitekaartjes

Nu vraag jij je waarschijnlijk af, hoeveel kosten die goedkope visitekaartjes dan bij jullie? Over het algemeen rekenen wij 75 euro voor het ontwerp van een visitekaartje: dit is inclusief eventuele aanpassingen en correctierondes. Daarnaast kunnen wij je ook in contact brengen met een betaalbare en betrouwbare drukker die jouw visitekaartjes kan drukken met hoge kwaliteit.

Contact opnemen

Wil je goedkope visitekaartjes aanschaffen voor je onderneming en wil je deze door Dikke Huisstijl laten ontwerpen? Neem dan vrijblijvend contact op, dan kunnen we kijken wat voor je kunnen betekenen. Je mag ons altijd bellen tijdens kantooruren op 024 202 40 28 of een mailtje sturen naar info@dikkehuisstijl.nl

Goedkope visitekaartjes nodig?

Vraag een offerte aan