Goedkope website laten ontwerpen

Wil je een goedkope website laten ontwerpen voor jouw bedrijf? Dan hoeft dit niet te betekenen dat je direct ook inlevert op kwaliteit. Bij Dikke Huisstijl vinden we dat het voor iedere ondernemer haalbaar moet zijn om een goede website te hebben. Jouw website is tenslotte jouw online visitekaartje: deze moet gewoon dik in orde zijn! Omdat wij vinden dat een goede website voor iedereen haalbaar moet zijn, geldt er bij ons: dik maatwerk voor slanke prijzen.

Website door Dikke Huisstijl

Laat je door ons jouw goedkope website ontwerpen? Dan zorgen wij voor een gebruiksvriendelijke website met een strak design dat precies uitstraalt wat jij met jouw bedrijf wil uitstralen. Zo krijgt de bezoeker direct een goed beeld van jouw organisatie. Ons creatieve team is al jaren ervaren in het ontwerpen van de meest uiteenlopende grafische uitingen: als geen ander weten we hoeveel invloed een website heeft op het imago van een organisatie.

Wat je krijgt bij Dikke Huisstijl

Wil je een goedkope website laten ontwerpen bij Dikke Huisstijl? Dan heb je al een eigen standaard website voor slechts 650 euro. Dit betekent een website gebouwd met standaard functionaliteiten zoals contactformulieren, homepage, productpagina, etc. Mocht je bijvoorbeeld ook een webshop willen, dan wordt daar een meerprijs voor gerekend. Een website van Dikke Huisstijl:

  • heeft WordPress als CMS (dit is het meest gebruikte en gebruiksvriendelijke CMS);
  • wordt aan de hand van een intake al jouw wensen ontworpen door onze designers, zodat we precies weten wat je wilt; en
  • wordt vervolgens door onze partners van Trinos in elkaar gezet.

 

Mocht je ook ondersteuning willen bij het schrijven van webteksten? Of wil je hulp van een professional voor het schrijven van SEO-teksten of SEA-advertenties om hoger te komen in Google, zodat jouw website beter vindbaar is? Dan kun je ook terecht bij Dikke Huisstijl: onze communicatiespecialisten nemen dit graag voor je uit handen!

Ja, ik wil een goedkope website laten ontwerpen!

Dus jij wilt een goedkope website laten ontwerpen door Dikke Huisstijl? Daar worden we blij van! Neem dan contact met ons op door te bellen of te mailen en dan spreken we elkaar gauw! Bekijk hieronder een selectie uit ons portfolio. Of bekijk hier ons gehele portfolio.

Een kwaliteit website laten ontwerpen?

Vraag een offerte aan