Grafisch ontwerp Arnhem

Als je op zoek bent naar een partij die voor jou een logo, huisstijl, website, visitekaartjes of iets anders kan ontwerpen, dan is het best lastig om een keuze te maken. Het belangrijkste is dat je kiest voor een grafisch bureau die grafisch ontwerp maakt dat jij mooi vindt. Bekijk het portfolio en bepaal of je je kan vinden in de stijl van het betreffende bureau. Dan ben je al een heel stuk verder in het maken van een keuze voor een grafisch bureau. Ben je op zoek naar een bureau in grafisch ontwerp Arnhem en omgeving dat grafische ontwerpen maakt die tot the point zijn? Ontwerpen met een strakke, stoere uitstraling? Dan zit je goed bij Dikke Huisstijl: het dikste bureau van Arnhem e.o.!

Over grafisch ontwerp van Dikke Huisstijl

Of je nu eigenaar bent van een advocatenkantoor, restaurant, autogarage, kapsalon of een totaal ander soort bedrijf… wij weten er wel raad mee! Dankzij de jarenlange ervaring in het ontwerpen voor diverse organisaties, weten we altijd hét logo te ontwerpen dat past bij wat jij wilt en wat jij met jouw organisatie wilt uitstralen. Bij Dikke Huisstijl is alles mogelijk qua ontwerp: dus niet alleen voor logo’s en huisstijlen kun je bij ons aankloppen, maar ook voor alle andere soorten communicatie uitingen of promotiemateriaal. Wil je weten wat we zoal hebben ontworpen? Bekijk hieronder een selectie of check direct ons ‘dikke’ portfolio!

Meer dan grafisch ontwerp

Wist je dat onze diensten verder gaan dan grafisch ontwerp? Wij kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen in het:

  • Bijhouden van diverse sociale mediakanalen;
  • Ontwerpen en bouwen van websites (WordPress);
  • Schrijven van (SEO) teksten op jouw website en daarmee zorgen dat jouw organisatie hoger komt in Google;
  • Maken van een toffe bedrijfsvideo, sfeerimpressie, trailer of aftermovie;
  • Ontwerpen van gevelstickers, oftewel gevelreclame zodat jouw bedrijfspand op een professionele manier opvalt!

Contact opnemen

Ben je benieuwd wat wij als bureau in grafisch ontwerp Arnhemvoor je kunnen betekenen? Bel of mail ons of stuur een chatbericht, dan kijken we direct hoe we je kunnen helpen aan een dik ontwerp! Wij werken altijd volgens een intake formulier zodat we al jouw wensen goed in kaart kunnen brengen. Handig toch? Dikke Huisstijl: dikke designs voor slanke prijzen!

Opzoek naar grafisch ontwerp Arnhem?

Bekijk ons portfolio