Grafisch ontwerp Nijmegen

Ben je op zoek naar een bureau in grafisch ontwerp in Nijmegen en omgeving? Dan zit je goed bij het dikste bureau van Nijmegen: Dikke Huisstijl! Of je nu eigenaar bent van een advocatenkantoor, restaurant, autogarage, kapsalon of totaal iets anders: wij weten voor organisaties in alle soorten branches hét logo te ontwerpen dat past bij wat jij met jouw organisatie wilt uitstralen. Of je nu net begint met ondernemen en nog niets hebt liggen op het gebied van grafisch ontwerp of wanneer jouw bedrijf al jaren bestaat en je graag jouw huisstijl wilt opfrissen… Dikke Huisstijl weet er wel raad mee!

Over grafisch ontwerp van Dikke Huisstijl

Bij ons ontwerpbureau kun je terecht voor alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp. Dus niet alleen voor logo’s en huisstijlen, maar ook alle andere soorten communicatie uitingen of promotiemateriaal. Bij Dikke Huisstijl is alles mogelijk. En dat voor betaalbare prijzen! Wil je weten wat voor soort ontwerpen wij maken? Bekijk hieronder een selectie of ga direct naar ons portfolio voor een overzicht van onze grafische ontwerpen en laat je inspireren!

Meer dan grafisch ontwerp

Als expert op het gebied van grafisch ontwerp denken wij altijd goed na over hoe we een logo, huisstijl of flyer kunnen ontwerpen die naadloos aansluit bij jouw organisatie. We willen tenslotte dat jij dik tevreden bent met ons ontwerp! Daarom werken wij altijd aan de hand van een intakeformulier. Zo weten we precies wat jij wel en/of niet mooi vindt! Maar er is meer! Wat dan? Wij kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen in het:

  • Bijhouden van diverse sociale mediakanalen;
  • Ontwerpen en bouwen van websites (WordPress);
  • Schrijven van (SEO) teksten op jouw website en daarmee zorgen dat jouw organisatie hoger komt in Google;
  • Maken van een toffe bedrijfsvideo, sfeerimpressie, trailer of aftermovie.
  • Ontwerpen van gevelstickers, oftewel gevelreclame zodat jouw bedrijfspand op een professionele manier opvalt!

Contact opnemen

Als one-stop-shop op het gebied van grafisch ontwerp Nijmegen, helpen we je graag aan alles wat je maar nodig hebt qua design! Of dat nu een website is, een nieuw logo of een flyer voor een evenement. Bel of mail ons of stuur een chatbericht, dan kijken we direct wat we voor je kunnen betekenen! Benieuwd naar onze prijzen? Deze vind je hier.

Dikke Huisstijl, jouw (nieuwe) partner voor grafisch ontwerp!

Vraag een offerte aan