Grafisch ontwerp

Je zoekt een creatieve partij op het gebied van grafisch ontwerp? Mooi! Dan zit je hier bij Dikke Huisstijl helemaal goed! Bij ons ontwerpbureau kun je terecht voor alles wat te maken heeft met grafisch ontwerp. Of je nu op zoekt bent naar dik vormgegeven flyers of posters of dat je een compleet nieuw logo, visitekaartjes en een website wilt: bij Dikke Huisstijl is alles mogelijk. En dat voor betaalbare prijzen!

Over grafisch ontwerp van Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl is een grafisch bureau dat al meer dan tien jaar ervaring heeft in het ontwerpen van logo’s en complete huisstijlen die naadloos aansluiten bij de identiteit van jouw organisatie. Met een ontwerp van Dikke Huisstijl creëer je de juiste uitstraling voor jouw bedrijf: een uitstraling die past bij het imago dat je wilt hebben. Als onze specialisten voor jou aan de slag gaan, doen we dit altijd aan de hand van een intake formulier. Zo weten we precies wat jij wel en/of niet mooi vindt! Benieuwd naar wat wij zoal hebben ontworpen de afgelopen tijd? Bekijk ons portfolio voor een selectie van ons grafische werk.

Meer dan grafisch ontwerp

Bij Dikke Huisstijl zijn we natuurlijk expert op het gebied van grafisch ontwerp, maar er is meer! Wat dan? Nou, wij kunnen je bijvoorbeeld ook ondersteunen in:

  • Het bijhouden van diverse sociale mediakanalen;
  • Ontwerpen en bouwen van websites (WordPress);
  • Het schrijven van (SEO) teksten op jouw website en daarmee zorgen dat jouw organisatie hoger komt in Google;
  • Het schieten van een toffe bedrijfsvideo, sfeerimpressie, trailer of aftermovie.
  • Het ontwerpen van gevelstickers, oftewel gevelreclame zodat jouw bedrijfspand op een professionele manier opvalt!

 

Wij zijn de one-stop-shop voor alles op het gebied van creatieve uitingen voor jouw organisatie!

Contact opnemen

Wil je meer weten over onze diensten op het gebied van grafisch ontwerp? Bel of mail of stuur gewoon een chatbericht via onze site.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan