Grafisch vormgever Eindhoven gezocht?

Ben jij je als ondernemer aan het oriënteren op een goede grafisch vormgever Eindhoven en omgeving, omdat je graag een logo of iets anders wilt laten ontwerpen? Dan zit je helemaal op je plek bij Dikke Huisstijl! Ons creatieve team kan jou helpen bij alle kanten van het grafische vak. Of je nu een logo, huisstijl, brochures, flyers of visitekaartjes nodig hebt: wij zijn voor jou graag de grafische partij die je hierbij helpt!

Één adres voor al het grafische werk

Ook al heb je nu slechts alleen een dik logo nodig, wij staan altijd voor je klaar om op een later moment ander grafisch werk op ons te nemen. Organiseer je een evenement en heb je een flyer nodig? Ons creatieve team denkt dan graag met je mee over een steengoed idee voor een flyer ontwerp en dan gaat onze grafisch vormgever voor je aan de slag. Ga je verhuizen en heeft je nieuwe bedrijfspand nog mooie raamstickers nodig? Ook dan kun je ons bellen! Benieuwd naar wat we de afgelopen tijd voor onze klanten hebben gedaan? Neem een kijkje in ons portfolio.

Onze ‘dikke’ diensten

Wij zijn van mening dat ieder bedrijf sterker staat met een krachtig en uniek logo en daarom vinden wij dat een goede huisstijl voor iedereen betaalbaar moet zijn. Wij bieden complete huisstijl ontwerpen van hoge kwaliteit, maar wel voor een betaalbare prijs. Ons creatieve team kan jouw helpen bij alle facetten van jouw visuele identiteit, zoals: een nieuw logo of complete huisstijl, flyers, visitekaartjes, briefpapier, reclameborden en ander promotiemateriaal.

Mocht je ook een dikke video willen laten schieten dan kan dat ook gewoon bij ons! Wij kunnen je helpen aan een mooie sfeerimpressie van bijvoorbeeld een optreden of een opening van een winkel.

Contact opnemen

Ben je benieuwd naar wat Dikke Huisstijl voor je kan betekenen als grafisch vormgever in de omgeving van Eindhoven? Bel of mail ons en dan kletsen we graag verder over wat jouw wensen zijn! Je kunt ons bereiken via 024-2024028 of via onze contactpagina. Ons grafische team helpt je graag aan een Dikke Huisstijl!

Op zoek naar een grafisch vormgever in Eindhoven e.o.?

Vraag een offerte aan