Huisstijl Den Bosch

Ben je als ondernemer op zoek naar een huisstijl in Den Bosch waarmee je jouw doelgroep omver kunt blazen? Kies dan voor Dikke Huisstijl: wij ontwerpen, zoals je wel kunt raden, dikke huisstijlen! Wij hebben de expertise in huis om voor jouw bedrijf een dikke huisstijl te ontwerpen die bij je past. Met een huisstijl Den Bosch van Dikke Huisstijl zorg je voor de juiste uitstraling van je organisatie.

Meer dan een huisstijl

Kies je voor Dikke Huisstijl? Dan krijg je meer dan een huisstijl alleen. Een goed doordachte huisstijl zorgt voor een totaal uitstraling van je organisatie en is hét visitekaartje naar klanten én potentiële klanten toe. Ons expertise team draagt graag bij aan het totaalplaatje van je organisatie. Dus wil je naast een huisstijl bijvoorbeeld ook visitekaartjes, logo’s, drukwerk en digitale afbeeldingen? Geen probleem! Dikke Huisstijl regelt het!

Over Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl is een ontwerpbureau in Nijmegen met een jong en creatief team dat klaar staat om voor jou een huisstijl in Den Bosch te ontwerpen! Een goed ontworpen huisstijl er niet zomaar, daar moet je in investeren. Wij helpen daar jouw organisatie graag bij! En dat voor een betaalbare prijs: wij geloven namelijk dat een sterk en doordachte huisstijl haalbaar moet zijn voor iedereen. Dus ook als zelfstandig ondernemer met een minder groot budget, is een unieke en eigenwijze huisstijl van hoge kwaliteit mogelijk.

Ook een dikke huisstijl nodig?

Ben je benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? Wij gaan graag met je in gesprek over wat jij graag terugziet in jouw huisstijl. Dan brainstormen we graag samen met jou over de kleuren, letters en andere zaken die jou aanspreken in een huisstijl of logo-ontwerp. Neem dan vandaag nog contact op met ons door te bellen naar 024-2024028. Wij staan voor je in de startblokken om een dikke huisstijl in Den Bosch te ontwerpen!

Op zoek naar een huisstijl in Den Bosch?

Vraag een offerte aan