Huisstijl laten ontwerpen

Een huisstijl is de visuele uitstraling van een organisatie. Je klanten moeten in één oogopslag kunnen zien waar jouw bedrijf voor staat. Hierbij is het belangrijk dat alle uitingen met elkaar matchen zodat er de buitenwereld een eenduidig beeld heeft van je organisatie. Het helpt je om in contact te komen met (potentiele) klanten. Investeren in een huisstijl is daarom een must, waar Dikke Huisstijl je mee kan helpen! Wil jij een ook een dikke huisstijl laten ontwerpen? Zoek niet verder, maak kennis met onze experts of lees wat de mogelijkheden zijn!

Dikke pluspunten

Je huisstijl moet uitbeelden hoe je communiceert, zowel intern als extern naar (potentiële) klanten. Om dit te realiseren hebben wij naast de beste vormgevers ook communicatiespecialisten in ons team. Hierdoor zijn we perfect in staat deze zaken om te zetten naar een sterk woord- en beeldmerk. Maar dat niet alleen, Dikke Huisstijl wil voor iedereen realiseerbaar zijn. Of je nu een hippe startup bent of een onderneming die toe is aan een nieuwe huisstijl, onze roeping is om – voor een slanke prijs – elke klant het ‘wow’ gevoel te bezorgen door middel van een dik design!

Waar bestaat een dikke huisstijl uit?

Onze creatieve experts zijn in staat om een totaalpakket te bieden dat bestaat uit logo’s, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, sociale media banners… en nog veel meer. Het pakket passen wij aan op jouw wensen en behoeftes.

Durf jij het aan?

Ben jij toe aan een (nieuw) huisstijl? Wacht niet langer en neem contact op met onze experts voor een vrijblijvend intakegesprek. Wij bespreken graag al jouw wensen, zodat we samen tot een dik resultaat kunnen komen dat volledig aansluit bij jouw organisatie! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 024 2024028. Je kunt er ook voor kiezen om het contactformulier in te vullen, zodat wij zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Wil je ook een huisstijl laten ontwerpen?

Vraag een offerte aan