Ik zoek een ontwerper voor een bedrijfslogo in Eindhoven

Hé jij! Leuk dat je ons hebt gevonden! Als jij een ontwerper zoekt voor een dik bedrijfslogo in Eindhoven ben jij bij het juiste adres. Zoek niet verder, want dikke Huisstijl Eindhoven is je man! Een logo en/of huisstijl is een visitekaartje van je organisatie. Wij begrijpen dan ook dat jij niet alleen en professioneel bedrijfslogo wil, maar ook een logo waarmee je jouw doelgroep omver kunt blazen! Wij kunnen je organisatie hierbij helpen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan even verder en hopelijk zien we je snel bij ons op kantoor!

Over Dikke Huisstijl

Wie zijn wij eigenlijk? Een ontwerpbureau dat uit een creatief team bestaat dat – samen met jou – het maximale eruit haalt om jouw onderneming dik te profileren in de markt. Met een dik bedrijfslogo! Tevens geloven wij erin dat een bedrijfslogo betaalbaar moet zijn voor iedere onderneming: daarom hanteren wij betaalbare prijzen. Een dik vet logo moet voor iedereen haalbaar zijn vinden wij.

Dat is niet alles…

Bij een bedrijfslogo hoort natuurlijk ook een dikke huisstijl, een dikke website, noem het maar op. Wij bieden een totaalplaatje. Met onze expertise bieden wij naast bedrijfslogo’s ook:

  • Huisstijlen
  • Visitekaartjes
  • Drukwerk
  • Digitale afbeeldingen
  • Websites
  • Video’s

Benieuwd naar wat Dikke Huisstijl voor jou kan betekenen?

Ben jij benieuwd wat wij voor je onderneming kunnen betekenen? Neem dan snel vrijblijvend contact op, zodat we jouw wensen kunnen vertalen naar dat ene bedrijfslogo in Eindhoven dat jij voor ogen hebt! Onze experts zijn telefonisch bereikbaar op 024 202 40 28. Daarnaast zijn wij ook bereikbaar via email: check onze contactpagina. Wacht niet langer en neem contact op zodat we een intakegesprek kunnen inplannen.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan