Ik zoek een logo designer

Een sterk logo zorgt voor een professionele uitstraling naar klanten: daarom is het als ondernemer onwijs belangrijk om te investeren in een goede logo ontwerper. Met een sterk logo communiceer je een duidelijk beeld naar buiten toe, wat je helpt in het contact met al je klanten. Ben je ondernemer en nog op zoek naar een goede logo designer? Zoek dan niet verder en kies voor een logo designer van Dikke Huisstijl en werk samen met een creatief team dat met je meedenkt om tot een dik logo te komen voor jouw bedrijf!

Logo designer van Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl maakt logo’s die anders zijn dan anders: onze logo designer denkt out of the box en levert gegarandeerd een creatief en uniek logo waar jij zelf ook voor de volle 100% achterstaat. Onze logo designer maakt logo’s met een eigenwijs karakter, oftewel een dik logo. Bij Dikke Huisstijl ben je in goede handen, zonder dat je de hoofdprijs betaalt. Beter kan niet! Kun je ook een logo designer gebruiken voor het ontwerpen van flyers, folders en ander promotiemateriaal? We make it work: ook voor al het drukwerk kun je bij Dikke Huisstijl terecht. En onze logo designer helpt je graag aan de juiste beeldformaten voor digitale afbeeldingen: zo hoef jij je niet druk te maken om korrelige of uitgerekte afbeeldingen op je sociale kanalen.

Voordelen van onze logo designer

De creatieve logo experts van Dikke Huisstijl zorgen voor:

  • Goede prijzen: je kiest zelf welk pakket je wilt;
  • Unieke ontwerpen, volledig naar jouw wensen;
  • Een goed ontwerp, maar kunnen je ook voorzien in een complete dikke huisstijl;
  • Al het andere materiaal als je dat wilt: van flyers en folders tot banners en reclameborden.

Ja, ik zoek een logo designer!

Ben je benieuwd naar wat Dikke Huisstijl voor je kan betekenen? Maak een afspraak met onze logo designer, zodat we kunnen bespreken hoe wij jou kunnen helpen aan dik logo ontwerp. Je kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen of door te bellen naar 024-2024028. Onze logo designer staat voor je klaar om een dik logo te maken! Dikke Huisstijl, als je durft.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan