Logo ontwerper gezocht?

Het is niet gemakkelijk om een logo ontwerper te vinden die precies begrijpt wat jij wilt met jouw bedrijfslogo. Daarbij zijn er ook nog eens heel veel freelance logo ontwerpers, logo ontwerp websites en complete grafische bureaus waar je uit kunt kiezen om jouw logo te ontwerpen. Dit kan een lastige keuze zijn! Mocht je op zoek zijn naar een logo ontwerper die voor een relatief goedkope prijs wél maatwerk levert? Dan zit je bij Dikke Huisstijl goed. Bij ons geldt: dik maatwerk voor een slanke prijs!

Over de logo ontwerper van Dikke Huisstijl

Ons team van experts denken out of the box en leveren creatieve en unieke logo’s waar jij zelf ook voor de volle 100% achterstaat. Wij stoppen niet tot jij tevreden bent met het eindresultaat. Wij maken logo’s die anders zijn dan anders: logo’s met een eigenwijs karakter, oftewel een dik logo of een volledige dikke huisstijl. Met Dikke Huisstijl ben je in goede handen, maar betaal je niet de hoofdprijs. Dat is toch dik?!

Aanvullende diensten

Mocht je helemaal in je nopjes zijn met het logo dat wij voor je hebben ontworpen, dan kunnen wij je ook helpen met de rest van de huisstijl-uitingen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze dikke:

  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Flyers of posters
  • Buitenreclame
  • Gevelstickers
  • Websites (WordPress)

Jij vraagt, wij ontwerpen! Ook wanneer je hulp nodig hebt bij het plaatsen van afbeeldingen op sociale media met de juiste formaten. Zo voorkom je korrelige of uitgerekte afbeeldingen op je sociale kanalen: dit zal de professionaliteit van jouw bedrijf zeker ten goede komen!

Contact opnemen met onze logo ontwerper

Wil je meer weten over wat de logo ontwerper van Dikke Huisstijl voor je kan betekenen? Pleeg een telefoontje of stuur een mailtje en dan gaan we graag met je in gesprek. Samen komen we tot de dikste resultaten! Kijk voor onze contactgegevens even op de contactpagina.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan