Nieuwe huisstijl nodig?

Als je deze pagina bezoekt, is de kans groot dat jij je aan het oriënteren bent op een nieuwe huisstijl. Dit kan twee dingen betekenen: of je start een nieuw bedrijf waar je nog een huisstijl voor nodig hebt, of je wil jouw huidige huisstijl graag vernieuwen. In beide gevallen zit je helemaal goed bij Dikke Huisstijl. Wij ontwikkelen complete nieuwe huisstijlen, maar verzorgen ook redesigns van bestaande logo’s en huisstijlen.

Een dikke huisstijl

Ons team gelooft dat een goede en professionele huisstijl voor iedere ondernemer haalbaar en dus betaalbaar moet zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen om complete pakketten aan te bieden waar jij voor een gunstige prijs een complete huisstijl kunt aanschaffen. Je kunt bij ons kiezen uit twee huisstijl-pakketten en één pakket voor het ontwerpen van logo’s:

Pakket 1 – Logo voor 199 euro
Pakket 2 – Huisstijl voor 499 euro
Pakket 3 – Huisstijl Plus voor 599 euro

Wil je liever los diensten afnemen? Dat kan natuurlijk ook gewoon! Op onze prijspagina vind je een overzicht met alle prijzen voor de losse designs zoals flyers, visitekaartjes en ander drukwerk.

Contact opnemen

Wil je ook een dikke nieuwe huisstijl? Schakel dan ons creatieve team in! We horen graag al jouw wensen zodat we een complete en passende huisstijl voor je kunnen ontwerpen.