Nieuwe menukaart

Soms is het tijd voor een nieuwe menukaart! Eens in de zoveel tijd verander je de gerechten op het menu vanwege seizoensgebonden producten of nieuw ontdekte recepten. Maar soms kan de lay-out van een menukaart ook een opfrisbeurt gebruiken! Hebben de menukaarten in jouw bar of restaurant al jaren dezelfde lay-out en heb je zoiets het is eigenlijk weleens tijd voor een nieuwe menukaart? Schakel dan de creatievelingen van Dikke Huisstijl in!

Menukaart van Dikke Huisstijl

Of je nu het ontwerp van jouw menukaart iets wil laten finetunen of een rigoureus ander design wil: bij Dikke Huisstijl begrijpen we dat de menukaarten van jouw restaurant volledig moeten kloppen bij de huidige vormgeving (logo, inrichting, etc.) en bij wat je wilt uitstralen. Wij zorgen er daarom altijd voor dat een menukaart aansluit bij het imago van jouw horecaonderneming: of je nu een borrelcafé of chic restaurant hebt!

Onze andere ‘dikke’ diensten

Als het gaat om horeca-ondernemingen beperken wij ons zeker niet tot het ontwerpen en/of aanpassen van menukaarten. Wij doen veel meer dan dat! Zo kun je bij ons ook aan de bel trekken als je servetten of bestekzakjes wilt laten ontwerpen en drukken. Of wat dacht je van nieuwe visitekaartjes, flyers voor een evenement of raamstickers van jouw logo om het restaurant nog meer uitstraling te geven?

En zelfs wanneer je een bedrijfsvideo of een compleet nieuwe website nodig hebt, schieten wij je graag te hulp!

Ook een nieuwe menukaart?

Wij maken jou en jouw gasten graag blij met een nieuwe menukaart! Wanneer je contact met ons opneemt, dan horen we graag al jouw wensen en dan gaan we voor je aan de slag! Je kunt ons altijd bereiken per telefoon of e-mail en proberen altijd binnen max. één werkdag te reageren. Dikke Huisstijl: dik maatwerk voor slanke prijzen. Dus ook voor jouw nieuwe menukaart!