Visitekaartjes drukken

Wil je visitekaartjes drukken? Bij Dikke Huisstijl kunnen we jouw visitekaartje niet alleen ontwerpen, maar ook laten drukken. Door de jaren heen hebben wij met diverse drukkerijen bij ons in de buurt goede contacten en weten we dat deze visitekaartjes van kwaliteit leveren. Laat je via ons jouw visitekaartjes drukken? Dan zorgen wij voor dat alles op de juiste manier wordt aangeleverd bij de drukker. Zo loop je geen risico en weet je zeker dat jij dik tevreden zal zijn met jouw visitekaartjes.

Het visitekaartje laten ontwerpen

Visitekaartjes worden al jaren intensief gebruikt in alle soorten branches. En dat is niet voor niets. Het is tenslotte de eerste indruk die een potentiële klant van je krijgt. Daarom is het ook zo belangrijk dat visitekaartjes goed worden ontworpen. Wij kunnen je daarbij helpen en dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Wij rekenen we standaard 75 euro voor het ontwerp van een visitekaartje. Da’s niet veel toch voor een visitekaartje die jaren mee kan?

Onze werkwijze

Wanneer je ons creatieve team wilt inschakelen om visitekaartjes te ontwerpen en/of te drukken, dan werken we als volgt. Voordat we aan de slag gaan, inventariseren we eerst altijd wat jouw wensen zijn voor het te ontwerpen/drukken visitekaartje en zullen we bij jullie specificaties van de huidige huisstijl opvragen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat de visitekaartjes net zo dik worden als jouw huidige huisstijl! Wanneer wij als tussenpersoon fungeren tussen jou en de drukker, zorgen wij uiteraard dat alles goed verloopt.

Bekijk hieronder een kleine selectie van de door ons ontworpen visitekaartjes of ga naar ons portfolio voor een uitgebreider overzicht van de door ons ontworpen visitekaartjes.

Contact opnemen om visitekaartjes te laten drukken

Wanneer je meer wilt weten over het ontwerpen of drukken van visitekaartjesvia Dikke Huisstijl, kun je ons altijd bellen via kantoortijden (op maandag t/m vrijdag). Je mag ons ook een berichtje sturen via onze contactpagina. Dikke Huisstijl: dikke designs, voor slanke prijzen!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan