Visitekaartjes Nijmegen

Goed dat je aan het onderzoeken bent naar waar je visitekaartjes in Nijmegen kunt laten ontwerpen. Het hebben van visitekaartjes die zo goed zijn dat ze de juiste indruk achterlaten, is als ondernemer namelijk ontzettend belangrijk. Bij Dikke Huisstijl ontwerpen we daarom niet zomaar visitekaartjes: wij ontwerpen dikke visitekaartjes. Zodat je net even die extra goede indruk achterlaat bij een (potentiƫle) klant. Of dit nu visitekaartjes worden op dik of dun papier, dat mag je helemaal zelf weten. Maar voor een dik ontwerp op jouw nieuwe visitekaartjes zorgen wij!

Hoeveel kost een visitekaartje bij ons in Nijmegen

Wanneer je erover nadenkt om visitekaartjes bij ons te laten ontwerpen, dan ben je vast ook benieuwd naar wat de prijs hiervan is. Wij rekenen standaard 75 euro voor het ontwerp van een visitekaartje. Dat is niet veel toch voor een dik visitekaartje met een goed doordacht design?

Ben je benieuwd wat voor visitekaartjes we de afgelopen tijd hebben mogen ontwerpen voor onze klanten? Neem dan een kijkje bij ons portfolio. Daar vind je een selectie van onze visitekaartjes.

Visitekaartjes laten drukken

Als het ontwerp van het visitekaartje er is, moet deze natuurlijk ook nog worden gedrukt. Dit doen wij niet zelf, maar wij hebben wel connecties met verschillende betrouwbare drukkerijen die jouw visitekaartjes precies levert zoals jij voor ogen hebt. Visitekaartjes zijn er in verschillende diktes, formaten en papiersoorten: wij adviseren je graag bij het maken van deze keuzes.

Contact opnemen voor een visitekaartje Nijmegen

Ben je benieuwd naar wat voor visitekaartje wij voor jou kunnen ontwerpen? Neem dan contact op met ons Dikke Huisstijl-team! Je kunt ons altijd bereiken tijdens kantooruren per telefoon of mail.

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan