Wat kost een complete huisstijl?

Investeren in een goed logo ontwerp is belangrijk, maar een huisstijl die daarbij aansluit is net zo belangrijk. Ben jij voor je bedrijf nog op zoek naar een dikke huisstijl, maar weet je niet goed wat je daar gemiddeld aan uit moet geven als ondernemer? Het laten ontwerpen van een logo kan voor een redelijke prijs, maar wat kost een complete huisstijl nu eigenlijk? Bij Dikke Huisstijl heb je al een huisstijl voor 800 euro: wij zijn namelijk van mening dat een goede huisstijl voor iedereen betaalbaar moet zijn!

Complete huisstijl

Bij Dikke Huisstijl staat er een team van experts klaar dat voor jou een complete huisstijl kan ontwerpen die past bij je organisatie. Heb je een bijzonder bedrijf en wil je dat ook in alle facetten naar voren laten komen met een vette huisstijl die opvalt tussen de rest? Laat dan Dikke Huisstijl voor je aan de slag gaan: wij ontwerpen logo’s en huisstijlen die anders zijn dan anders, die nét dat beetje extra hebben waardoor je logo herkenbaar is en onthouden wordt.

Kosten complete huisstijl

Contact opnemen

Dus als je op zoek bent naar een complete huisstijl die anders is dan anders, maar wél betaalbaar is, dan zit je bij Dikke Huisstijl goed! Aarzel niet, neem contact op en dan kunnen wij snel voor je aan de slag! Uiteraard geheel volgens hoe jij graag jouw dikke complete huisstijl voor ogen hebt. Stuur een berichtje via het contactformulier of bel naar 024-2024028. Wij antwoorden altijd binnen een werkdag!

Ja, ik wil ook een complete huisstijl!

Vraag een offerte aan