Wat kost een gemiddelde huisstijl?

Er zijn veel verschillende prijzen te vinden over wat een gemiddelde huisstijl nu kost. Het is echter niet zo dat een goedkopere huisstijl minder is en dat een duurdere huisstijl automatisch beter is. Een huisstijl is pas goed wanneer deze volledig past bij jouw wensen als ondernemer, bij je merk en bedrijf en wat je daarmee wilt uitstralen. Bij Dikke Huisstijl ontwerpen we bijzondere huisstijlen, waarmee je net dat beetje extra aandacht pakt bij (potentiële) klanten. Dit doen wij tegen eerlijke prijzen, maar wat kost een gemiddelde huisstijl dan eigenlijk?

Kosten huisstijl van Dikke Huisstijl

Investeren in een goede huisstijl is altijd aan te raden, maar het is altijd prettig als dit niet extreem veel geld kost. Dit kan bij Dikke Huisstijl. Maar wat kost een gemiddelde huisstijl van Dikke Huisstijl dan? Je kunt bij ons terecht voor dikke ontwerpen, voor de volgende prijzen:

Complete Dikke Huisstijl vanaf 800 euro
Complete Dikke Huisstijl inclusief huisstijlhandboek vanaf 1000 euro
Logo traject (intake, 3 voorstellen, correctieronde, oplevering) vanaf 300 euro

Prijzen zijn afhankelijk van je wensen en de hoeveelheid huisstijldragers.

Over Dikke Huisstijl

Bij Dikke Huisstijl staat er een team van experts klaar dat voor jou een huisstijl ontwerpt tegen gemiddelde kosten, maar wel van hoge kwaliteit passend bij jouw organisatie. Heb je een bijzonder bedrijf en wil je dat ook in alle facetten naar voren laten komen met een vette huisstijl die opvalt tussen de rest? Laat dan Dikke Huisstijl voor je aan de slag gaan: wij ontwerpen huisstijlen die nét dat beetje extra hebben! Van flyers tot briefpapier en van visitekaartjes tot banners en websites.

Ja, ik wil een dikke huisstijl!

Wil je meer weten over ‘wat kost een gemiddelde huisstijl‘ bij Dikke Huisstijl? Of wil je direct ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel niet, neem contact op en dan kunnen wij snel voor je aan de slag! Uiteraard geheel volgens hoe jij graag jouw dikke huisstijl ziet: Stuur een berichtje via het contactformulier of bel naar 024 2024028. Wij antwoorden altijd binnen een werkdag!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan