Wat kost een logo ontwerp?

Soms is het lastig om te kiezen bij welk bedrijf je een ontwerp voor je logo laat maken: want wat kost een logo ontwerp nu eigenlijk gemiddeld? Een logische denkwijze is dat tegen een hogere prijs ook een beter logo geleverd wordt, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn! Bij Dikke Huisstijl kun je logo ontwerp of volledige huisstijl laten ontwerpen tegen betaalbare prijzen, maar krijg je wel een uniek en eigenzinnig logo dat uitblinkt en past bij de identiteit van jouw organisatie en merk.

Logo ontwerp van Dikke Huisstijl

Dikke Huisstijl is de plek waar je moet zijn voor een dik logo, zonder dat je daar de hoofdprijs voor betaald. Creatieve experts gaan voor jou aan de slag met een logo ontwerp dat uniek is, past bij je organisatie en volledig is aangepast aan jouw wensen. Bij Dikke Huisstijl kun je terecht voor een dik logo ontwerp, maar ook voor complete dikke huisstijlen en drukwerk: van flyers en folders tot banners en reclameborden.

Wat kost een logo ontwerp bij Dikke Huisstijl

Bij Dikke Huisstijl staat er een team voor je klaar om voor jou dat ene dikke, gave en/of vette logo ontwerp te maken tegen betaalbare kosten. Wij vinden dat een goed doordacht en passend logo betaalbaar moet kunnen zijn voor iedereen. Maa wat kost een logo ontwerp  bij Dikke Huisstijl dan? Bij ons kun je kiezen uit drie soorten pakketten: van logo ontwerp tot huisstijl en huisstijl-handboek: klik hier voor een prijzenoverzicht van onze verschillende pakketten.

Neem contact op

Heb je nog vragen over wat kost een logo ontwerp nu eigenlijk en wil je meer informatie? Of wil je direct een intakegesprek in plannen met onze creatieve experts? Neem dan contact op met het team van Dikke Huisstijl: dan kijken we wat we voor je kunnen betekenen! Bel naar 024-2024028 of vul het contactformulierin. Wij antwoorden altijd binnen een werkdag en gaan dan ook graag voor je aan de slag!

Durf jij de uitdaging aan te gaan?
Wij wel!

Vraag een offerte aan